Volltext: Hendrik Herp: Spiegel der Vollkommmenheit, obd., 2. Teil – Nürnberg, STN, Cent. VI, 96

Register. 
Brexen gefuͤllt gebraten 536 
esotten 535 
Brey, e Mus 
Brezen⸗Suppve 7. 8 
Briese gebachen 289 
in Oel und Capern 287 
gehraten in Sardellen⸗Bruͤh 288 
gefuͤllt 290 
gesotten 236 
Hattuel davon 293 
in Agerestbruͤh 289 
Knuͤdlein 309 
mit Eyerdottern 289 
mit Ragout 335. 336 
Rasiolen 3298 
Supye 8 
Wuͤrstlein 360 
Brod⸗Mus 498 
Brosen⸗Knopf 299 
Bruͤb gelbe uͤber Karpfen 617 
gruͤne oͤber Hechte 598 
saure uͤber Kaͤlber⸗Fuͤße 278. 
saure uͤber Schnecken 343 F 
schwarze uͤber Huͤner 120 
schwarze uͤber Karpfen t » 
suͤsse, uͤber Kalbs⸗ und Lamm⸗Fleisch 155 I 
suͤße, uͤher Kaͤbber⸗Fuͤße 278 
suͤsse, uͤber Ruppen 679 z 
suͤße/ uͤber Wildpret 11 
uͤber gedrocknet Rindfleisch 151 
uͤber Forellen oder Hechte 548 
uͤber gebachene Eyer 418 
— — Perschinge 670 
—8 — Ruppen 678 
uͤber ee 584 
oͤber geroͤsset Kalbs und Lamm⸗Fleisch 154 
uͤber gesotten Voͤgel 210 
uͤher Haasen 752 
uͤber Huͤner 773 
uͤber kalte Hechte 597. 751 
Bruͤh 
7* 
* 
* 
Bi
	        
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