Register.
ch
Fleisch gesulzt 95 ILU
Potage 80
Wuͤrstlein 362. 364
Forellen blau gesotten 540
gebachen in Oel 5346
gebraten in Oel c8
geraͤuchert in guter Bruͤh az
gruͤn gesotten 42
in Aepfel⸗Bruͤh 543
in Austern Bruͤh 542
in Citroneu⸗Bruͤh 541
in Eßig wie Orade 547
in Knoblauch⸗ Bruͤh 544
in Oel⸗Bruͤh ga5
in Oliven⸗Bruͤh 545
Suhze 849. 852
wie Stockssche zu blaͤttern 544
Franckfurter Schwarten⸗Magen 346
Fran oͤsische Blit⸗Wuͤrste 286
Bruͤh uͤber Capaunen und Huͤ⸗
* ger — 762
ruͤh uͤber Hechte 578
Schoͤps⸗Hals 194
Suppe 28. 27. 31
Suppe von Fricando 257
Fricadellen 290. 291
Fricando 25. 292
Fricassee von Froͤschen g50
von Gurcken 376 A44
von jungen Huͤnern 80. 88. 89. 90. 91. 133
von jungen Huͤnern mit Austern 88
von Kalbs⸗Fleisch 80.3
von Lamms Fleisch 161
von Schleyen 666. 667
von Spanserckeln 92
von Tauben 203
Froͤsche zu bachen 549
fricassirt gyo
Gaͤnß⸗Bauch gefuͤllt zu braten 694
einheimische zu braten 693
geraͤuchert 293 Mumz Gaͤnß⸗