Register.
Englische Bruͤh uͤber Hechte 778
Rindbraten 690
Enten gebraten 6901.
gedaͤmpft 86
gefuͤllt 163
in der kurzen Bruͤh 163
mit Ragout 162
Erbsen⸗Bruͤh uͤber Halbfische 531
uͤber Hechte 577
gruͤne, uͤber Stockfisch 672
gruͤne zu kochen 375
gruoͤne mit den Schalen 375.
zruͤne, uͤher Artischocken 307
gruͤne, uͤber 3 732
gruͤne, uͤber Krebse 631
zruͤne, uͤber Ruypen 677
gruͤne, uͤber Wels 631
ganze 453. 459
gerendelte 460
Suppe, von gruͤnen Erbsen 20
blinde 23
saure 22
und Gexrsten 464
Erdaͤpfel gekocht 376
Erdbeer⸗Bruͤh 762
Eßig 816
Mus 458
Salsen 824
Suppe 24
Erlizen 540
Eßig zu machen 815
von Citronen 815
Erdbeeren 816
Hohlbeeren ib⸗
Holunder 816
Jesmin ibid.
Kornblumen 816
Negelein 817
Pomeranenbluͤh 817
Rosen 817
—5„—3
Eßig
S.
3